Går det ens att stoppa?

Jag drog ner alla mina persienner i lägenheten i morse och nu ser det lätt tråkigt ut i alla fönster. Instängt och randig utsikt. Men jag vill skugga och undvika att släppa in solljus som värmer upp min lilla lya. Det måste man ju försöka stävja i tid – speciellt om det nu ska bli en El Niño-sommar som det ryktas om (najs med skön varm sommar, men inte när man ska sova).

Jobbet flöt annars på ungefär som vanligt. Kanske en aning småsegt med idéarbetet i hjärnan. Men det går sakta framåt och det är väl huvudsaken. Sallad till lunch och sen gick dagen tills den tog slut. Då åkte jag hemåt och återigen svor åt sölkorvarna som körde långsamt i karavan (nu har de där nostalgiträffarna börjat igen). Sen åt jag rostade mackor med ost. För att det är gott.

Man kanske borde köpa en sån där liten AC?

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.