Ännu en vecka till ända

Fredagen trillar in som fredagar brukar och det är hemma vid köksbbordet som vanligt. Dagen är segstartad och jag känner mig smått småfrusen. Vid lunch går jag ner till den lokala krogen och äter mig mätt på en kalkonwallenbergare (!) innan jag går tillbaka till ”hemmakontoret”.

Sen tappar jag den mentala farten och den där sköna fredagskänslan vill inte dyka upp alls. Känslan är istället att jag vill krypa ner i sängen och bara sova. Istället avslutar jag arbets­veckan med små saker som betas av innan jag stänger locket på jobbdatorn. Men helg är skönt. Välkommen till den.

När jag står i affären får jag ett sms, så efter att jag har betalat och lämnat av varorna hemma går jag bort till krogen där Frode, Öhrman, Nicklas och Patrick sitter. En tallrik mat och två öl senare går jag hem igen. Till kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.