Att känna sig lite lätt obekväm

Det var fotografering på kontoret idag och jag gillar det verkligen inte. Det kanske är därför jag är så förtjust i att fota själv, för då behöver man ju aldrig vara med på bild. Först porträtt och att se avslappnad och naturlig ut går ju liksom inte. Sen ett gäng bilder på oss i teamet när vi jobbar, skrattar och agerar tillsammans. Det hela känns extremt tillgjort och jag känner mig inte bekväm någonstans. Att jag sen också har en tendens att se ut som en fullblodsdåre på alla bilder jag är med på hjälper ju knappast till.

Men eftermiddagen var ungefär som vanligt och flöt på som jobbdagar brukar. Jag skissade vidare på en liten funktion som kommer att finnas någonstans i framtiden och det kanske kan bli bra … hoppas jag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.