Min road rage vaknar och jag morrar argt för mig själv

Det var väl f-n vad fort dagarna går nu igen. Tiden är märklig och jobbet flöt på bra. Jag fick små saker gjorda som kändes … bra. Tror jag. Lunch blev det med en gammal kollega idag. Det var trevligt och vi pratade om våra nya jobb (eftersom även han slutade på det förra bara några veckor efter mig).

Få saker får det att koka inom mig som när det är oflyt i trafiken. Jag glömmer bort det där med onsdagar och hur det går i slow motion på grund av avgastunga gamla bilar som ska på ”Nostalgiafton” i den lilla staden. Så jag fastnar där i en lång karavan och det stinker om bilen framför mig – trots att jag håller avstånd. Sen morrar jag inombords och muttrar ”jävla idioter” när de närmar sig 60km/h fast det står 80 på skyltarna.

Suck de luxe.

Men vädret är amazing och efter hemkomsten, lite kvällsmat och det där man vanligtvis gör så gick jag ut på en solskenspromenad.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.