Att öppna upp dörrar och
plötsligt få en i knät!

Jag har inte trivts på mitt jobb och har under en tid funderat på att kanske gå vidare och försöka hitta något annat att göra. Jag hann till och med att skicka iväg ett par ansökningar som jag inte riktigt brydde mig om att följa upp.

Men så plötsligt. Märkligt det där hur saker händer.

Som av en händelse dök istället ett erbjudande upp. En gammal kollega hade tipsat ett företag om mig och att jag var den de letade efter. Så vi träffades, pratade några gånger och uppenbarligen tyckte de att jag var så pass trevlig och bra att de erbjöd mig ett jobb – som lät lite för kul och intressant att tacka nej till.

Så igår skrev jag på för det nya och lämnade idag in besked om att avsluta mitt gamla. Pirrigt och lite läskigt samtidigt som det är spännande och roligt. Så som det är att byta jobb. Men först uppsägningstid. Vilket kanske inte är så spännande när man väl bestämt sig för att gå vidare.

Läs andra bloggar om , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.