Bara min dag, ingen annans

Idag är det min dag. Det är tydligen dags för en födelsedag igen och även om jag inte riktigt firar dagen, så är det min alldeles egna. Hurra för det. Att bli äldre är ganska behagligt även om jag inte riktigt kan förlika mig med själva siffran. Jag känner mig inte som en person som är så gammal som jag.

Förmiddagen försvann och det blev en sväng på stan. Det sista av de små julklapparna är inhandlade. Nu är det bara att vänta in tomten som kommer och delar ut dom till de (få) som får sig en liten en.

Festligt blir det nog ändå. Ikväll blir det julbord med vänner och bekanta. Traditionen att åka ner till Omberg är utbytt till en av de lokala restaurangerna. Det blir nog bra det med. De skyltar med att det ska vara modell bättre – delikatessjulbord – så man får väl anta att det är bra.

2 kommentarer

 1. Svara
  Åke lör 17 dec 2022, 20:21

  GRATTIS på födelsedagen!

  • Svara
   Janne sön 18 dec 2022, 00:28

   Tack så mycket!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.