Cykling och booster-dos

Att cykla bort till vaccinationsstället var nästan läskigt. Det är halt och ganska slaskigt ute. Sen var booster-dosen (den tredje Covid-19-vaccin-dosen) intryckt i armen och det gick som tidigare snabbt som tusan. Sen var det bara att sitta i tio minuter innan jag kunde cykla tillbaka hem igen för att sätta mig vid köksbordet och ha möte med Norge.

Hoppas att jag inte blir sådär tråkigt feberhängig som jag blev av dos två. För även om det bara hängde i några timmar så var det tråkigt.

 
Booster-dosen av Covid-19-vaccinet
Jag försökte som vanligt ta en bild av nålsticket, men det råkade visst bli ett suddigt videoklipp som mestadels visade golvet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.