Dagar som bara är
utan att egentligen vara

Jag vaknade till snö. Det var vitt, otippat mycket och fortfarande fallande i mängd från himlen. Det gjorde mig … inte glad. Sen åkte jag till jobbet och ibland har man såna där dagar då det känns som att man inte får så mycket gjort. Som idag till exempel. Fast jag har fått saker gjorda egentligen, det är bara att det känts lite sådär spretigt på något sätt.

Och så har den nya och väldigt fina kameran stått bredvid mig på skrivbordet. Ibland tittade jag på den litegrann och då blev jag glad.

 
Bilden: Morgontrafik i Linköping den 6:e februari 2018. Tagen med min ”gamla” kamera.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.