Frisk morgon på väg till jobbet och sen försvann dagen i ett nafs

När jag passerade Skänninge i morse visade termometern på –13° C. Frisk och kylig morgon. Med solen i ögonen, gnistrande fält längs vägen och fredagsfeeling i kroppen kändes morgonpendlingen ändå härlig. Och återigen är upplevelsen av hur tid rör sig i olika hastighet märklig. Idag försvann den i ett nafs. Bom! Sen var jag plötsligt hemma i lilla byn igen och då gick jag och tog en kort liten AW-öl på den lokala puben. Sen gick jag hem och försvann djupt ner i fåtöljen.

För övrigt älskar jag min nya kamera. Den är fantastisk … eller … den är ungefär lika bra som min andra kamera, fast lite mindre, något lättare, lite smidigare och liksom lite mer direkt och enkel.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.