Dagens shopping:
Nytt för alla ljud till öronen

Idag passade jag på att köpa nya små högtalare som jag med en bygel över huvudet placerar vid vardera öra. Bra att ha så att jag kan lyssna på musik och stänga ute världen när jag (primärt) står och jobbar vid mitt skrivbord på jobbet.

Det blev ett par med brusreducering och när den är aktiv blir det nästan läskigt tyst i öronen. Trådlösa ser de ut att vara på bilden, men det är de inte. Jag snålade in den där extra tusenlappen och köpte med sladd. Det har aldrig stört mig förut, så det kan jag väl fortsätta med.
 

Edit: Efter att testat dem ordentligt under kvällen kan jag meddela att de är lätta och väldigt sköna att ha på sig. Ljudet är bra så länge man har brusreduceringen igång. Utan den blir det märkligt nog ganska platt. Vilket är konstigt med tanke på att det ändå är ganska dyra lurar. Mina gamla lurar som jag använder här hemma i vanliga fall är överlägsna i ljudkvalitet. De här nya kommer dock funka bra att ha på jobbet när jag behöver ”stänga in mig”.

Andra bloggar om , , , ,

3 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson tisdag 17 oktober 2017, 11:16

  Synd du snålade in, QC35 låter bättre ljudmässigt än QC25, oavsett förutsättningar med sladd eller ej samt brusreducering eller ej. Sen är trådlöst även sjukt smidigt, även om det innebär ännu en pryl att ladda av och till.

  Sen kan jag förstå att dina gamla Sennheiser låter bättre överlag. Samma lika gäller även i prisklassen för de trådlösa QC35 vs Momentum trådlösa. Bose dock bättre på brusreduceringen alltjämt.

  • Svara
   Janne tisdag 17 oktober 2017, 18:54

   Äsch då. Jag är ganska nöjd ändå. Det är bra ljud i dem (så länge man inte jämför med mina gamla). Brusreduceringen är riktigt bra och de kommer att fungera kanon att ha på jobbet. Dessutom – de är väldigt sköna att ha på sig!

   • Svara
    Joakim Ewenson onsdag 18 oktober 2017, 16:26

    Komfort är verkligen något Bose kan! Kan inte minnas att jag ägt något annat par lurar som sitter så bekvämt så länge som mina QC35 gör, inte ens glasögonen stör!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.