Dålig sömn och hackig dag

Ugh, jag sov dåligt i natt. Vaknade flera gånger och sov liksom oroligt och ryckigt. Sen vaknade jag till slut tidigt. En timma innan larmet och istället för att gå upp försökte jag somna om en liten stund. Det gjorde mig bara tröttare. När larmet väl ringde väcktes jag ur någon slags halvslummer och kände mig alldeles nedstämd. Som om jag vaknat ur en sorglig dröm, men hade kvar känslorna från den.

Sen åkte jag till jobbet och jobbade. Möten var det och de hugger sönder dagen litegrann och förstör arbetsron – det där jag gör mellan möten. Man hinner knappt få upp farten innan det är dags att bryta. Lunch blev det också. Masaman Curry. Sen fortsatte dagen på ungefär samma sätt som innan och när klockan rullade på någonstans där mot fem-snåret, så packade jag ihop och åkte hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.