Dan före dopparedan!

Det är dan före dopparedan och lång sovmorgon. Sen kom hungern och det blev frukost och allmänt skönt morgonskrotande. Såna morgnar borde man alltid ha vare sig man är ledig och inte behöver göra någonting alls eller måste gå upp för någonting. Där man helt enkelt kan ta några timmar på sig bara för att vakna till liv.

Dagen fortsatte med fika på ett tokvarmt GK, en kort stros på stan och efter ett tag blev det en fika till. Kaffestirret är efter det inte långt borta. Sen gav jag mig på att försöka ta en selfie. Men, jag är inte bekväm framför kameran ens när jag gör det själv. Hur jag än gör ser jag koko ut. Det fick bli som det blev.

Så med tomteluvan på skallen önskar jag God jul!

4 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lördag 23 december 2017, 16:59

  God Jul själv Janne!
  Hoppas du är nöjd med din nya telefon?
  Råkade själv klicka på beställknappen och fick hem min Iphone X häromdagen. 🙂
  Är hittills riktigt nöjd:-).

  Ha de bra!! / Richard

  • Svara
   Janne lördag 23 december 2017, 17:11

   God Jul och visst är jag nöjd. Väldigt nöjd. Det är den bästa hittills!

 2. Svara
  Åke lördag 23 december 2017, 18:13

  God Jul! Hoppas att Tomten kommer med många paket! 🙂

  • Svara
   Janne lördag 23 december 2017, 19:13

   Tack Åke!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.