Den där grejen att sitta hemma
(fast det gör jag inte)

Det dök upp ett mail upp från jobbet: ”På grund av smittorisk i samband med Corona rekommenderas alla att i möjligaste mån arbeta hemifrån de kommande två veckorna…”.

Så jag åkte till kontoret och satte mig och jobbade som vanligt. Idag alltså. Eftersom jag ändå var tvungen att hämta min jobbdator och mina jobbgrejer … och när jag ändå var på plats kunde jag lika gärna stanna – eftersom jag var helt ensam på kontoret. Tills min kollega kom för att göra samma sak.

Så det är väl bara att bita i det sura äpplet och plocka med mig alla grejer hem. F-n, jag tycker att det är svintråkigt och får lappsjuka av det. Jag gillar att ha mina kollegor omkring mig. Framförallt är det väldigt mycket enklare i det vardagliga arbetet.

 
Bilden: En hare som jag mötte häromdagen. Han sprang iväg när jag sa hej.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.