Den gnagande oron fortsätter

Först sovmorgon (såklart) och sen fikasöndag (som vanligt) på GK. Med Frode, Stenke och Oscar. Strålande solsken och en liten promenad efteråt också. För det är ju så man gör.

Sen går jag hem och fyller på med information om vad som sker i Ukraina. Jag läser analyser om Putin och hur det verkar ha hänt något med honom under sista året/åren och jag följer nyheter och sociala flöden för att hålla mig uppdaterad. Putin har målat in sig i ett hörn han inte kan backa ur – för då ser han svag ut. Men det är ju lätt att sitta där i sitt palats och leka tuff och nu verkar det (för tillfället) eskalera och plötsligt pratas det nu om större, mer otäcka vapen.

Jag är inte bekväm med allt jag läser så istället stänger jag ner allt och försöker tänka på något annat en stund.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.