Den långa fredagen

Jag sovmorgnade mig, sådär lite lagom. Sen var jag nere på fiket och drack en kaffe med Stenis och sen gick jag hem och städade min terrass, skurade av utemöblerna och fixade till litegrann därute. Solen skiner och det är riktigt skönt. På en av mina buskar kan man till och med se små gröna knoppar som är på gång.

Hade det inte vore för granngubben i huset bredvid så hade det varit riktigt härligt att sitta därute i mina utemöbler. Men han envisas med att mata kajor och fiskmåsar från sitt köksfönster och det är ett jävla liv. För han kastar ut lite till dem stup i kvarten och varje gång blir det lite av fågelslagsmål … och trots att han har blivit tillsagd av både mig och flera andra grannar (och av hyres­värden), så fortsätter han att mata de där jävla fåglarna ändå. Hade det varit små­fåglar hade jag inte sagt något, för de varken skitar ner eller kraxar och skränar på samma sätt.

Sen blev det dags för lunch. Som jag åt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.