Den stora eken står fortfarande kvar och ser magnifik ut.

Det där trädet som jag vill ha, den där magnifika eken som står ute på ett fält på väg till mitt jobb, tog jag en ny bild på i morse. För tredje gången. För att jag såg det och påmindes om det. Den första bilden tog jag i slutet på mars och den andra (i mitten) togs i mitten på maj. Nu fattas bara en bild med snö också så kan man säga att serien är komplett.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Mikeee ons 28 okt 2009, 09:41

    Snyggt Janne!

  2. Svara
    A ons 28 okt 2009, 14:12

    Så fint. Nu hoppas vi på en himla massa snö i vinter!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.