Dental kontroll och en härlig solskensväg till jobbet

Började dagen med att jobba hemma. I ungefär en timma. Sen gick jag iväg och det var dags för den vartannat årliga tandkontrollen hos tandhygienisten. Det togs ett par röntgenbilder och det skrapades lite tandsten och allt därinne i munnen var som det brukar. I alla fall nästan. Det blir ett återbesök i februari där tandläkaren ska titta på en tand där bak någonstans där jag tydligen bitit av en liten flisa (?). Ingenting jag märkt av, men det är väl lika bra att kolla upp så att det inte blir något dåligt av det.

Sen åkte jag till jobbet och det var alldeles ljust och härligt. Solen sken och även om det är oändligt avlägset, så fick jag nästan som känsla av vår. Dessutom är det fredag och jag gillar det.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.