Det blev mitt i veckan och på en onsdag kom en cykel

Jösses vilken stökig dag. Det var fullt upp hela tiden och det ringdes, mailades, meddelades och chattades så att jag knappt hann med. Fast det gjorde jag. I morgon är det en lite sådär-dag. Det är halvdag som jag kanske skippar och tar heldag. Eller så kanske jag kör någon timma eller två. Eller helt som vanligt.

Äh, jag får se hur jag gör.

Idag fick jag min nya cykel. Så när jag var klar med arbetsdagen stod jag ute på terrassen och satte fast delar som behövdes sättas dit. Sadel, framhjul, skärm, styre och en korg. Jag skruvade, monterade och svor … över att t.ex en skruv plötsligt blev över (undrar om den var viktig).

Det tog längre tid än jag tänkt, så när jag nästan var klar huttrade jag mig till huvudvärk (solen försvann) och var hungrig som en varg. Så jag pausade och gick in och åt kvällsmat, tinade upp mig själv och nu står cykeln i min hall och väntar på att få en lampa fastskruvad och lite åtdragningar innan den är helt färdig.

Men det fixar jag i morgon och då ska jag ut och cykla en sväng.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.