Det där att dra iväg en liten sväng
(och fira Micke som fyller 40)

Väckarklockan ringde 03:20 och efter en dusch och en liten skål flingor och yoghurt (vilken märklig tid att ens försöka äta frukost) så blev jag upphämtad.

Limosine från flygplatsen | © Janne AVi var ett gäng som åkte upp till Skavsta där vi överraskade Micke som fyller 40. Sen hoppade vi på ett plan och åkte över molnen, hamnade i Polen och Gdansk, där det blev limousine (en sån där överdrivet lång, lätt bisarr sak), polskt bubbel och discodunk från flygplatsen in till stan.

Efter att ha lämnat av våra väskor på hotellet gav vi oss ut på stan och kollade runt. Vi strosade gator, satt på uteserveringar, käkade massor med mat och svirade loss litegrann där i solskenet (även om det var ganska svalt i luften).

Jag hade självklart min kamera med mig och försökte knäppa bilder från flygplansfönstret (svårt motljus från soluppgången) och andra saker som fastnade i min blick.

Sen kom kvällen och vi gick på restaurang och käkade god mat, drack vin och hade det sådär trevligt som man har det i glada vänners lag. Efter middagen fortsatte vi sen ut på stan och hoppade runt på några olika barer, svirade och firade Micke med att bland annat dricka en hela radda med shots (!) tills natten och den långa dagen tog ut sin rätt.
 
En tripp till Gdansk i Polen | © Janne A

Andra bloggar om , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.