Det där att försöka lite för mycket

Så jag åkte in till jobbet en sväng idag. Vilket betyder att jag gick och la mig hyfsat tidigt igår. Jag tänkte att det kunde vara bra. John Blund hade tydligen helt andra tankar.

Först kollade jag av de sociala medierna en kort stund, sen släckte jag, vände på mig och stängde ögonen. Efter att ha vridit och vänt på mig ett antal gånger, tog jag tag i paddan och kollade ett avsnitt av QI. Eftersom jag fortfarande var pigg blev det ett avsnitt till. Efter det började jag ändå känna mig lite trött. I alla fall i ögonen. Så jag la ifrån mig paddan, vände mig om och blundade. Igen. Efter en stund satte jag på radion, lite sådär tyst för att få bakgrundsbrus. Sen vände jag på mig igen och igen och igen och kollade på klockan och konstaterade att den passerat fyra och att sömnen inte alls verkade vilja komma till mig. Halv fem började jag bli trött i ögonen igen och tjugo över sex klev jag upp ur sängen.

Jo’rå. Jag har känt mig ohyggligt trött, seg och … konstig idag. Jag la mig förmodligen för tidigt igår och tänkte alldeles för mycket på att jag var tvungen att somna. Så det blev som en jinx och sömnen uteblev istället.

Jag försöker ikväll igen.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.