Förkylningsviruset skojar med mig

Det var väl själva f-n. Jag trodde i min enfald att jag skulle slippa allt vad förkylningar och sjuka heter i och med att jag var sänkt där strax innan jul. Tji fick jag, för det kom ett nytt as och slog till mig.

På onsdagskvällen fick jag feber. Jag började frysa något så in i helskotta. Jag frös och virade in mig i en extra tröja – och frös ändå. Så jag satte på mig även morgonrocken utanpå – och frös ändå. Till sist låg jag invirad i alla kläder, morgonrock och en tjock filt och frös i alla fall. Det slutade med att jag skakandes gick in i duschen och satte på vattnet på det varmaste och stod där tills jag slutade hacka tänder.

Sen sov jag. Febern verkade försvinna redan dagen efter (igår) men ersattes istället av väldigt rossliga luftvägar och en sån där retsam hosta som dyker upp om jag försöker andas för snabbt. Ovanpå det är det återigen snor. I enorma mängder.

Jo’rå. Det känns ju väldigt kul.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.