Det där att känna sig avskärmad och varför ringer du till mig för?

Det är konstigt det där hur avskärmad jag kan känna mig utan min dator. Smidig- och mångsidigheten i hur jag använder den räcker inte riktigt till med paddan. Men en ny dator är beställd. Väntetiden däremot känns oändligt lång. Så kan det tydligen gå när man beställer med lite extra lull utanför ordinarie specifikationer.

Hur som helst. Jag lånar hem min jobbdator under tiden. Det funkar ju också. Ifall jag får för mig att jag skulle vilja göra något som behöver en dator.

Idag ringde den rasistiska skräptidningen ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ till mig (nej, jag tänker inte skriva ut deras namn) och pratade både fort och inte helt tydligt. Men det var något om invandring och någon slags prenumeration (oklart). När jag frågade varför de ringde till mig slängde personen på andra änden bara på luren. Så inte nog med att de sprider sin rasistpropaganda, de är otrevliga och oseriösa nog att bryta mot lagen genom att inte respektera NIX. Förmodligen för att de gömmer sig bakom ett bolag registrerat i Estland.

2 kommentarer

 1. Svara
  Daniel tor 11 apr 2019, 08:35

  Packet ringde mig också igår, slängde på luren i örat på mig när dom fick fel svar 🙂
  Jag rapporterade deras telenr som oseriös verksamhet.

 2. Svara
  Janne tor 11 apr 2019, 10:12

  Jag med. Jag anmälde dem på DM-nämnden. Men eftersom de gömmer sig i Estland är det nog verkningslöst.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.