Det där att ”kötta på” och hur mörkret kryper allt närmare

Jag stängde in mig idag. Gömde mig i mina lurar och tog bort alla (nästan i alla fall) distraktioner från kontorets ljud och kollegor. Hårt fokus på att försöka få någon styrsel i ett av projekten. Ett klurigt som ska börja smått (nåja), men samtidigt måste ha utrymme att växa i framtiden. Någonstans där i den här första planen och skisserna ska vi kunna skala upp produkten i sig. Jag vet’e f-n hur än. Men jag kanske landar i det så småningom. Hoppas jag.

Jag lämnar kontoret senare än vanligt och det är f-n nästan mörkt när jag åker hem. Att vädret är gråare än gråast hjälper naturligtvis till. Men ändå. Det mörknar tidigare och tidigare och det märks.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.