Det där med återhämtning

Supermegaslappisdag. Som för att ta igen mig efter den lilla trippen till Ystad. Det blir så mycket intryck, människor, ljud och mental överstimulering att hjärnan och jag behöver vila lite för att återhämta mig.

Jag antar att det är min introverta sida som helt enkelt behöver lite lugn och ro efter att ha umgåtts med folk i fyra dagar. Så jag gör det. Vilar lite. Dricker en kopp kaffe och bara ”är”. Promenaden längs sjön var isande kall och inte speciellt skön. Men det kändes bra att komma in i värmen igen efteråt.

2 kommentarer

 1. Svara
  Åke torsdag 3 januari 2019, 22:33

  Gott nytt 2019!! 😀

  /Åke

  • Svara
   Janne torsdag 3 januari 2019, 22:42

   Tack detsamma!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.