Det där med att få ljud i öronen

En ganska vanlig dag. Det var en morgon och sen var det jobb, lunch, jobb och helt plötsligt hade dagen försvunnit och det närmade sig kväll. Så jag åkte från kontoret och då när jag kom hem till byn så fanns det en present som väntade på mig. Små trådlösa hörlurar och det var ju väldigt trevligt.

2 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson mån 21 jan 2019, 09:14

  De låter förvånandsvärt bra de där små sakerna! Ett av mina bättre köp, trots sin rätt fina prislapp!

  • Svara
   Janne mån 21 jan 2019, 18:03

   Japp, för att vara såna små pluttar har de helt okej ljud. Fast inte jämfört med mina stora feta lurar dock. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.