Det där med en avslappnad lördag alldeles strax innan jul

Eftersom det är den första dagen på julledigheten så tänkte jag att jag skulle sova ut länge och ordentligt. Så jag vaknade självklart tidigt. Vid åtta satt jag och åt frukost, men sen gick jag och la mig igen och slumrade en timma innan jag klev upp och gjorde mig i ordning.

Sen var det dammsugning, Systemet, en sväng i tvättstugan och sånt där. Det blev också en promenad längs sjön (och det var isande bistert). När jag passerade kyrkan gick jag in där en stund och fick en sån där lätt mysig, rogivande känsla av stillheten och av att en liten tant satt och spelade på en stor orgel.

Efter det blev det en kaffe med Stenis på GK.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.