Det där med isolationen på grund av Corona-eländet och hur det gnager

Det här att sitta hemma och jobba är inget roligt. Jag är så sjukt trött på det och mår f-n inte bra av det. Det blir också en sån markant skillnad från gårdagen när jag var på kontoret. Hur trevligt och viktigt det faktiskt är att ha kollegorna omkring sig. Plötsligt fanns det samtal och diskussioner. Spontana. Verkligheten är så mycket bättre än Teams-möten. Hemma är isolerat. Isolerande. Ensamt.

I vanliga fall tycker jag att det är väldigt skönt att stänga i mig. Få vara ifred och för mig själv. Min introverta sida behöver det då och då. Men nu. Efter två månader av ofrivillig isolering. Inte så mycket.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.