Det där med trafikerad onsdag

Längst där borta i bilden ligger det en lastbil som hade hamnat i diket och bärgningen av den blockerade morgontrafiken. Med tanke på plusgrader och fin rak väg gissar jag att lastbilschauffören suttit och t.ex. glott på sin ipad istället för att fokusera på att köra*.

Så efter att ha stått helt stilla på motorvägen och sniglat mig fram i några kilometer och sen stått stilla igen, kunde jag till slut åka vidare och komma fram till jobbet ungefär en halvtimma senare än jag brukar.

Förutom morgontrafiken flöt dagen på ungefär som vanligt.

 
* Ja, jag är väldigt medveten om att det faktiskt kan har varit en olycka, men just den där iPad-grejen har jag sett flera gånger. Förare av stora tunga lastbilar och långtradare som sitter med sin padda på ratten och verkar kolla mer på den än på vägen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.