Snön lättar upp och ding ding, nu ringer helgen in

Äntligen fredag (igen) och snön ute gör att dagen känns ljus trots avsaknaden av solsken. Snön gör också att ljud dämpas, så allting känns plötsligt lite lugnare på något sätt. Det är trevligt. Som vanligt är det en jobba-hemma-fredag och saker fixas med och sen blev det en Caesarsallad till lunch.

Jackan jag fick hem igår har krympt ihop litegrann eftersom den fluffats upp när luften i den återvände (platt och hårt packad i frakten). Jag provanvände den när jag gick och käkade och plötsligt kändes den ganska bra (för även om den är en halv storlek för stor så gör det ingenting eftersom den är underbart skön). Sen gick jag tillbaka till köksbordskontoret och fortsatte med dagen tills helgen kickade in.

Vilket den gör ganska exakt nu.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.