Sista torsdagen i november

Dagen och jobbet gick. En vanlig dag. En inget speciellt dag. Jag betade av saker på min att-göra-lista och det är ju alltid trevligt när man kan bocka av saker som klara. Check och bock på det.

På vägen hem stannar jag och tankar tanken full. Väl hemma i min lilla stad åker jag förbi paketutlämningsstället och plockar upp en jacka som jag har beställt. Men jag vet inte om jag ska behålla eller byta. Egentligen är de ett halvt nummer för stor — vilket å andra sidan kan vara väldigt skönt om jag vill bylsa på mig en tröja under … och det vill jag ju förmodligen.

Äh, den får hänga där på galgen en stund så får jag fundera på det.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.