Efter dagen kommer kvällen

Förvirringen på jobbet fortsätter. Idag med diskussioner med en kollega i Skåne. Tankar och idéer om skisser som inte är klara förvirrar visningen. Ett löst diskussionsunderlag blir som en sanning och det ställer till det litegrann i tankevrksamheten både hos mig och kollegan när vi pratar om olika saker.

Sen kom jag hem till mig.

Jag upptäckte för ett tag sedan att sidfoten på den här gamla sidan på något konstigt sätt har försvunnit. Poff, upp i rök. Jag misstänker att det är någon uppdatering någonstans som gjort det, men nu vet jag inte hur jag ska få den att komma tillbaka.

 
Ovanför syns en brandpost (?) som jag såg i Humlebæk.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.