En dag med små gäspningar

Tisdagen blev seg men jobbet gjordes. Skisser på framtidsfunktioner och sen blev det en svullig lunchkebab och matkoman slog till hårdare än vanligt … vilket inte är så konstigt eftersom jag inte sov så mycket i natt.

Sen kommer man hem, parkerar bilen, öppnar dörren och slås som av en vägg av skitlukt. Någon av bönderna ute på slätten valde tydligen att gödsla sina åkrar samtidigt som det blåser in mot stan. F***ing helskotta vad illa det stinker. Överallt.

Jag slängde in en tvätt i maskinen, tog en rask promenad och försökte låta bli att tänka på skitlukten. I hamnen låg en av de gamla kanalbåtarna och väntade på avgång (?). Så jag antar att sommarsäsongen nu officiellt har börjat här i min lilla stad.

Sen gick jag hem till kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.