En dag på Fotografiska

Jag drog upp till Stockholm en sväng. För ingenting speciellt … eller mest för att gå på Fotografiska där jag spenderade en hel bunt med timmar. Det var ”News flash” som var ett samarbete med nyhetsbyrån TT och deras bildarkiv – 100 år av händelser i bilder. Väldigt spännande och intressant.

Sen var det en slags samlingsutställning med Hans Gedda som i ärlighetens namn blev ganska enformig efter en stund. Hans porträtt på kändisar är faktiskt inte jättespännande. Den senegalesiska Omar Victor Diop ägnar sig däremot mer åt konstnärliga bilder … på sig själv genom historien.

 
En dag på fotografiska | jannea.se

Efter museet gjorde jag egentligen inte så mycket mer. Det var isande kallt ute och när mörkret kom hoppade jag in i bilen och körde hemåt igen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.