En förmiddag och lunch hemma i den fina lilla staden

Jag gick och drack en kaffe med norrmannen på Bagarberget. Vi satt där en timma kanske och pratade om allt och ingenting. Eftersom flera av våra vänner och bekanta av någon outgrundlig anledning spenderade sin förmiddag med att simma/cykla/springa sig igenom Vadstena Triathlon så gick vi och hängde däre nere vid målgången en stund. Sen gick jag och käkade lite lunch med Titti, Patrik, Sofia, Lisen och Nicklas på Wasa.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren mån 3 sep 2018, 12:25

  Trevlig bild, på ett trevligt arrangemang!
  Att dessutom hitta sig själv med på bilden var skoj! 🙂

  • Svara
   Janne mån 3 sep 2018, 18:35

   Ja titta där står du. Jag var så fokuserad på att ta en bild på målområdet att jag inte såg omgivningen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.