En ledig latdag

Jag tyckte jag behövde en ledig fredag, så jag tog mig en och det har varit en väldigt skön dag idag. Jag sovmorgnade mig, drack kaffe, sen gick jag ut, åt en lunch och efter det gick jag bort till bubblor och varmt vatten på ett spa. Jag badade, bastade, slöade och hade det väldigt skönt och avslappnat i några timmar. När jag gick därifrån kände jag mig lite som en degklump.

Eftersom det var finväder stannade jag på puben på vägen hem, fast ute på torget. Där blev det en öl i solskenet. Sen blev vi fler och när solen försvann bakom hustaken gick vi in och satte oss istället, åt en bit mat och blev kvar ett par timmar till.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.