En måndag och en regnskur

Måndag och den första riktiga semesterdagen. Så jag vaknade ungefär som vanligt. Fast istället för att gå upp vände jag mig bara om och somnade om. Skön känsla.

Efter lunch där någongång öppnade sig himlen med alla kranar på en gång och det kom en sån där svulstigt intensiv regnskur. Behövligt och ganska skönt. Lite åskmuller dundrade också förbi. Plötsligt sjönk temperaturen och allt blev tyst bakom smattret av dropparna.

Sen gick jag och fikade med Lotta och kidsen. Det var trevligt att ses igen efter alldeles för lång tid. Stros efteråt längs sjön – såklart – och ungdomarna hoppade ner i det iskalla vattnet. Hmm. Efter det gick jag hem och åt en väldigt sen lunch.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.