En ny dator till det lilla hemmet

Så plingade det till i telefonen när budfirman lämnat paket till det lokala utlämningsstället. Så nu har jag blivit med en ny dator. Äntligen. Och det känns ju bra eftersom jag varit lite digitalt handikappad den senaste veckan. Inte för att jag inte haft tillgång till internet och dator, utan för att jag suttit med en dator som inte riktigt varit min … eller … jo, för även om min jobbdator är ”min”, så är det min jobbdator och jag vill hålla den separerad från min privata användning.

På kvällen, efter jobb och allt de där, landade jag på nya ”Banco” och deras invigningskväll (eftersom gamla Köket blivit med ny profil och stil). Och det är ju trevligt att vara med på.

2 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson sön 14 apr 2019, 20:57

  Doften av ny Mac alltså…!

  • Svara
   Janne sön 14 apr 2019, 21:31

   Man kan köpa lycka för pengar (även om den är kortvarig). 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.