En torsdag kom och gick

Dagen gick och kändes lite som en fredag eftersom jag satt hemma. Snöjävel, jag tycker verkligen inte om dig. Jobbmässigt var det möte med nytt projekt som tar över litegrann … eller hamnar först i kön. Så det blev en intensiv dag som rullade på från tidig morgon till sen efter­middag utan avbrott. Lunchen blev en jobbvariant.

Men sen efter dagen, när jobbet stängdes igen, så gick jag ner till krogen bredvid, mötte upp med Daniel, Signe, Adam (som jag inte träffat på typ 25 år) och Cilla. Vi åt en bit mat och quizzade. Ett par slarvfel gjorde tyvärr att vi bara kom tvåa. Det stör mig.

Sen gick jag hem till kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.