Ett nytt jobb och ett nytt objektiv

Det blev en lång förstadag på nya jobbet. Mest för att jag följde med min kollega ner till huvudkontoret i Skåne för att hälsa på nya jobbet och en del kollegor. En dator fick jag också som jag började logga in och ladda ner saker och program till. Mjukstart kanske man kan kalla det, för det är ungefär det jag gjort idag … sagt hej och suttit i en bil fram och tillbaka.

När jag kom hem hämtade jag ut ett paket. Det där objektivet jag beställde häromdagen. Det är jättelitet, men det gör också att min ”stora” kamera blir smidigare att bära med sig. I storlek är den nu nästan som den gamla, så jag hoppas att känslan den gamla kunde framkalla i fotosammanhang även kan fungera med den här kombinationen.

Sen blev det kväll, för jag kände mig mör i skallen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.