Ett par gröna växter och människors extremt osköna beteende

Eftersom jag har en tendens att glömma bort att vattna mina växter så brukar det förr eller senare sluta med att jag har ihjäl dem. Så jag drog iväg till en av grannstadens stora blomsterbutiker för att skaffa mig några nya och se om deras plantskola hade något intressant att sätta på min terrass.

Stök och mycket folk är väldigt dåligt för mitt humör och plötsligt byttes den sköna lördagsmorgonen ut mot en avsmak mot människor (igen). Jag blir äcklad av hur folk beter sig. Människor är irriterande grisar som bökar runt varandra, de är extremt osmidiga, har uppenbarligen enbart sig själva i fokus och kan inte bete sig bland folk och visa hänsyn till omgivningen.

Jag fick nästan lite lust att gå William ”D-Fens” på allihop. Istället bet jag ihop. Hårt. Betalade mina växter och skyndade mig väldigt snabbt därifrån.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.