Feberfrossa och febersvettningar

Igår. Febern skenade i höjden och jag frös. Så jag skakade. Hela jag som i kramp av frossa. Filtar och värme hjälpte inte, så det slutade med att jag ställde mig i duschen och näst intill skållade mig. Sen låg jag insvept i tröja, mössa, mjukisbyxor, morgonrock och tjock filt och småhuttrade ändå.

Idag. Motsatsmorgon. Känslan av värmeslag. Sängen sjöblöt och obehaglig av svettningarna när febern lämnade mig (hoppas jag i alla fall att den gjorde – peppar peppar). Mår jag bättre? Jag vet’e f-n. Men jag tog en kort liten promenad bara för att få lite rotation på kroppen och en gnutta luft i lungorna. När jag kom hem kändes det hur det luktar sjukt i lägenheten. Instängd feberlukt.

Nu tillbaka till vila.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.