Först jobb, sen kommer helg

Eftersom det är fredag är det en hemmajobbardag. Idag något lugnare än gårdagen. Efterfix, putsande på detaljer, ett möte om ditt, datt och lite annat och sen lunch nere på krogen innan eftermiddagen fortsatte ungefär på samma sätt innan jag sen packade ihop datorn och stängde ner. Då tog jag en lite promenadomväg till affären och vädret är tråkigt (fast skönt ändå).

Vättern har ovanligt högt vattenstånd i år. Flera decimeter högre än det brukar. Undrar hur många liter vatten det är som trillat in i sjön under det senaste året?

 

Om Vättern är 1900 km2 och det ökat med typ tre decimeter så får jag det till 570.000.000.000 (femhundrasjuttio miljarder) liter. Men jag kanske både tänker och räknar helt fel.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.