Först morgon, sen fika

Sovmorgonssöndag som blev en förmiddagsfika. Idag på trötta GK (eftersom de andra fiken är stängda). Så där satt vi (jag, Stenis och Frode) i lite mer än en timma och pratade om både den stora världen och den lilla häromkring och andra saker där emellan.

 
Vågorna slog hårt över stenarna.
Jag lyckades fånga en liten våg som slog över stenarna.
 

Efter fikat blev det en stros (som alltid). Det är isande kallt ute och bitande vindar kastade sjön över strandpromenaden, men solskenet värmde sinnet ändå.

Avskytt grusSen gick jag hem och sopade undan lite på min terrass eftersom jag avskyr gruset som ligger där. Det är vasst och har en tendens att följa med in i hallen och plötsligt trampar man på ett av de där jävla kornen när man går där barfota.

En riktig städning är inte långt borta (men inte idag), för det är nog inte långt kvar tills man faktiskt kan sitta därute och ta sig en kôpp kaffe i solskenet. Skura av möblerna behöver jag i alla fall, för de har stått där hela vintern och blivit grisiga av nederbörd, damm och fågelskit.

Sen åt jag lunch. Taco-rester från igår.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.