Första dagen på nya jobbet

Då var de lediga veckorna över och första dagen på nya jobbet avklarad. Som av en händelse så sov jag typiskt nog lite oroligt natten till idag (fjärilar i magen kanske?). Annars rullade det på bra tycker jag nog. Min dator hade inte kommit, så jag ägnade mest dagen åt att läsa massor och prata med mina nya kollegor (de verkar trevliga).

Jag vet ju att den här veckan kommer att bestå av massor av information, nya intryck och att lära känna de nya kollegorna. Men den här första dagen – själva anspänningen inför den och det nya, med allt vad det innebär, gör att jag är ganska så trött nu.

Dessutom, det tar ju ett par veckor innan man liksom har landat i allt det nya och sen brukar det ta ytterligare en tid innan man är i fas med allting.

Här är en bild på en gränd. Helt orelaterad till dagens inlägg.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.