Fredagskänsla och Pollen

Äntligen fredag – igen – och det känns så väldigt skönt. Som vanligt är det hemmajobb vid köksbordet med kaffet i ena handen och datorn i den andra. Strålande solsken och lunch på torget blev det också (fast i skugga). Sen tillbaka till sista rycket innan helgen.

Vid fyra slog jag igen datorn och gick ner till en av uteserveringarna och mötte upp med Frodo och Öhrman för en kort AW med en liten Aperol Spritz i solskenet.

Det märks förresten att det är höga halter med pollen just nu. I och med att det blivit torrt så yr det där frödammet omkring. Jag brukar i vanliga fall inte känna av det något speciellt, men när det är mycket, som nu, då kryper det på även mig och det gör att jag nästan känner mig lite hängig.

Hej helg!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.