Frusna händer och helt pantad

Eftersom kontoret är halvtomt på grund av förkylningstider blev det ännu en dag vid köksbordet. Det känns lite onödigt att åka in om folk inte är där. Så hemma. Idag frusen in i märgen trots tjocktröja. Vet inte om det är stillasittande eller om det drar eller en kombination som gjorde att jag mest satt och småhuttrade hela dagen.

Men dagen gick. Fort.

När jobbdatorn stängts ner gick jag ner till mataffären med flera kassar tomflaskor. Det där att samla på hög inne i ett skåp är ganska dåligt. Till slut svämmar det över och då får man stå där nere i butiken i en mindre evighet och mata pet efter pet. Men sen när jag skulle betala varorna jag köpte kändes det nästan billigt bara för att pantkvittot drog bort en stor summa.

Jag längtar efter sommaren.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.