Köksbord, samtal och klapp

Så gick ännu en dag hemma vid köksbordet och ”poff”, så var den förbi. Det var jobb (som vanligt), några möten (som vanligt) och ett par samtal som var … omvälvande och på ett sätt lite småläskiga. Men om det får det bli mer om en annan dag. I morgon kanske. Först måste jag bara…

När dagen tog slut gick jag ut på en liten promenad och det var ju kallare än jag förberett mig på. Ganska stilla, men -6° gjorde att jag höll mig på gator istället för längs sjö som jag brukar.

På väg tillbaka passerade jag önskegranarna som står där utanför en av frisörerna på Storgatan. Så jag plockade en önskan och köpte en klapp till någon som behöver den.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.