Fy satan vilken jäkla smörja
Melodifestivalen 2018 – delfinal 1

Jorå, så jag satte på TV:n och redan innan visste jag hur det skulle bli. Tänkte att det är med skräckblandad förtjusning jag tittar. Jag brukar ju ändå gilla att sitta och reta mig på spektaklet. Så fel jag hade. Det var inte ens kul på det där kitschiga sättet som det kan vara ibland. Det var bara dåligt. Rakt igenom och alltihop. Från programledarens ickekarisma till artisternas brist på utstrålning. Förra årets tröttsamma och uttjatade sound blandas med låtar man nästan somnar av. Årets gimmickartist dansade med mat och halvvägs in i låten såg det nästan ut som att blicken blev tom och han förstod vad han höll på med.

Däremellan är det artistpresentationer som … näe, det kan f-n inte finnas någon som tycker att de är intressanta. När alla låtar är framförda så bryr jag mig inte alls om vilken av dem som går vidare. De var alla direkt dåliga och saknade ”det”. Ungefär som artisterna. Så jag stängde av och fick den där känslan av att jag precis kastat bort en timma helt i onödan.

Betyg: ★★★★★★★★★★ (2/10).

Bilder från SVT. Andra om , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.