Glufsglufs och bredbandsbyte

Semestern rullar på och trillar in på sin sista vecka (snyft). Så det blev en kaffefika med Frode och Niklas ute i Väderstad. Det är en grå och regnruskig dag, så det var trevligt att sitta där och glufsa en stund. Sen hem till den lilla staden igen.

Hemma sätter jag mig i telefonkö. Först väljer jag ”säga upp abonnemang”. Kötid ~45 minuter. Fuck that tänker jag, lägger jag på och ringer upp igen och väljer istället ”köpa nytt” och får vänta bara ett par minuter. Personen på andra sidan hjälper mig naturligtvis att avsluta det jag har.

Men suck … att det ska ta så jäkla lång tid att få sitt arsle ur vagnen.

Sedan i april någon gång – när bredbandsleverantören höjde priset – har jag tänkt att jag skulle byta abonnemang. Men inte förrän idag blev det äntligen gjort. Ett kort telefonsamtal och jag sänker månadskostnaden med 250:– på ett bräde. Det känns ganska bra.

Nu ska jag fixa lunch.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.