Hans majonnäs och ont i tårna

Ännu en dag kom och gick och det var möte med en potentiell framtida kollega och det var lunch och det var pill med grejer som görs. En ganska vanlig torsdag.

När jag parkerade bilen i morse var det ett jäkla pådrag vid slottet när jag gick förbi där på väg till kontoret. Förberedelser och poliser eftersom Carl-Gustaf och Silvia besökte Linköping idag. Han åkte hästvagn genom stan och folk stod som fån på gatan nedanför kontoret och vevade med flaggor för en sekunds skymt. Själv funderade jag på hur många miljoner hela kalaset kostade. Allt enbart för att han ska sitta och ”vinka till folket” en liten stund. Det är så otroligt förlegat och det borde egentligen vara dags att lägga ner det där tramset. Sverige är trots allt en demokrati och statschefen – vare sig han har makt eller inte – borde vara folkvald.

Rapsfälten blommar nu. Det är gult och fint ute på slätten.

När jag kom hem gick jag till affären för lite vanlig påfyllning av varor man behöver. Bland annat ett 12-pack med bubbelvatten att ha i kylen (ja det är dumt att köpa, men det är gott med bubblor) … och när jag stod där i självkassan och skulle betala tappade jag hela packet på tårna. Satan i gatan vad ont det gjorde. Det var nästan så att jag skrek svordomar högt därinnne i butiken.

Sen haltade jag hem till mitt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.